ERC Sants - Montjuïc

Notícia

JORDI FEXAS. Carta als companys del nostre candidat al Parlament

 
Benvolguts companys i companyes,
 
Vull agrair als companys i companyes que m’heu demanat que em  presenti a primera persona candidata per la vostra confiança. Així mateix també faig extensiu el meu agraïment a aquells que l’heu avalat. Que molts us sentiu representats pel fet de que pugui ser jo qui vagi a les llistes del Parlament en nom d’aquest  Casal, no deixa de ser una satisfacció i un orgull.
Sobretot tenint en compte la gran i bona feina que esteu fent molts de vosaltres per mantenir actiu i dinàmic el Casal. Així com el compromís de molts de vosaltres amb la feina municipal al Districte i a  la Casa Gran.
En unes circumstàncies tant dures com les que vivim, segurament donar “la cara”, i acceptar un mínim compromís, com és anar en una llista representant el Casal, crec que és el mínim que podia fer.  Sobretot per respecte a tots aquells que sou cada dia al Casal i al Districte fent un munt de feina. I que si que aporteu valor en aquests moments al projecte d’ERC i del país.
Són moments incerts, i no sabem ben bé, ni com serà la campanya electoral ni a quins escenaris ens poden portar els seus possibles resultats. Sigui com sigui, ja sabeu que, dins de les meves possibilitats i les meves disponibilitats, sempre podreu comptar amb mi per al que calgui. Ja sigui avui representant-vos en aquesta llista o demà assumint amb tots vosaltres altres reptes i compromisos que ens facin avançar en aquest camí per a la llibertat del nostre país i la seva gent.
 
Salut i República Catalana