ERC Sants - Montjuïc

Notícia

Festa Peluda maig 2021

Aquest dissabte dia 29 de maig a les 11 hores hem organitzat al Jardí dels Drets Humans (La Marina) una festa per els peluts, amb sorpreses i regals per ells, i amb xerrades per nosaltres sobre el benestar dels nostres amics de 4 potes, amb molt èxit d'assitència.

Hem parlat amb professionals sobre l’ensinistrament, les bones practiques i les adopcions responsables.

El nostre conseller portaveu  Pepe Pérez ha comentat:"Volem reforçar el consell municipal de convivència animal, impulsar amb les entitats els canvis normatius que facin falta i crear campanyes per fomentar l’acollida i adopció d’animals de companyia i impulsar ajuts per a persones propietàries d’animals que els doni suport i mes ara amb la situació econòmica que ens trobem".
"Respecte, tolerància i inteligència emocional amb tots els essers vius amb que convivim. Impulsem els espais de pacífica convivència entre persones, animals i plantes amb tractes igualitaris. I des de les institucions facilitem les relacions que ho permeten. Avui ho hem fet!."


El 2018 a Barcelona es van abandonar 140.000 animals domèstics segons un estudi de la Generalitat de Catalunya. Hem de fer tot el possible per evitar-ho.