ERC Sants - Montjuïc

Notícia

Molt bon any 2022!

L’any 2021 ha estat un any intens. A les eleccions de febrer independentisme va assolir un suport del 52%, aquelles eleccions les vam viure en plena tercera onada de la pandèmia covid.
Han estat mesos de compromís i lluita, de teixir la reconstrucció dels barris de Sants Montjuïc sense deixar passar cap oportunitat per recuperar els carrers, avui ens enfrontem a la pandèmia cuidant-nos mútuament i entenent que la nostra supervivència com a nació només és possible des de la justícia social.
A nivell nacional des d’Esquerra Republicana de Catalunya exercim la nostra responsabilitat de liderar el país, així acabem l’any 2021 amb l’aprovació d’uns pressupostos indispensables per lluitar contra la pandèmia i reconstruir tot allò que la repressió política intenta destruir sense contemplacions.
Des del Casal treballem per generar espais de trobada, reflexió i acció política en benefici dels nostres barris i llurs veïnes i veïns,  voldria agrair la implicació del grup de conselleres i consellers de Districte, l’executiva del casal i sobretot les i els militants que sempre hi sou, moltes gràcies companyes i companys.
L’any 2022 continuarem persistint i explicant les nostres propostes per Catalunya, Barcelona i els nostres barris; fent la millor política possible, aquella que atén a les persones i lluita per una Catalunya lliure.
Molt bon any 2022!
Salut i República!
Francesc Almacelles
President d’ERC Sants Montjuïc.