ERC Sants - Montjuïc

Notícia

"Estem preparats per governar aquesta ciutat, calen polítiques des de l'esquerra i nosaltres ho farem".

Amb aquest títol avui Ernest Maragall, candidat a cap de llista per Barcelona a les eleccions municipals 2023, ha presentat la seva candidatura i ens ha explicat presencialment al nostre casal, dins la roda de visites que ha estat fent per tots els de la ciutat, els objectius i prioritats per Barcelona.

En la seva intervenció ha comentat diverses circumstàncies a tenir en consideració de cara a les municipals, destacant les següents:

Entén que estem preparats per governar aquesta ciutat per la qual caldran polítiques d'esquerra que nosaltres farem.

En la campanya hem de parlar de nosaltres com a col·lectiu afirmant que encara no hem guanyat i que per fer-ho ens hi hem de posar i ho hem de fer entre tots.

El propòsit és anar a vèncer amb claredat aprofitant la circumstància que la ciutat ens coneix i nosaltres coneixem la ciutat de la qual ens hem guanyat el respecte, i és que tenim part de la feina feta, tot i que això no és garantia que hagi arribat als ciutadans.

Ressalta que som ERC, un partit amb un perfil, una força i una responsabilitat com la que representa presidir la Generalitat de Catalunya, amb l'experiència i solidesa guanyada a governar-la, com actius.

La idea és demostrar a la gent que estem en condicions de tornar l'orgull, la confiança i l'ambició que enyora Barcelona fent-la gran amb una economia més diversificada.

Destaca, com sectors essencials de les polítiques que pensa desenvolupar, l'urbanisme, l'economia, els drets, l'educació, la cultura i la mobilitat, on hi ha molt a fer.

Ha parlat també de la gent de Barcelona, que considera, aguanta la ciutat, malgrat la seva administració, per exemple ha estat la ciutadania, durant la pandèmia, que s'ha esforçat a contribuir-hi, i tota aquesta gent té un aliat que és ERC.

En relació amb el districte de Sants-Montjuïc, ha destacat que ens hem de guanyar la confiança de la seva gent, a fi que vegi que pensem en gran i que volem construir un barri millor amb ella, per això ha destacat la importància d'explicar a entitats i veïns el nostre projecte.

També ha ressaltat la necessitat de convertir el capital de coneixement acumulat en projecte i demostrar que estem fent feina en àmbits molt importants com el que representa el canvi climàtic, l'enfortiment del sector públic o els serveis socials, entre altres.

Ha destacat que un ajuntament no és una administració sinó un govern que ha de procurar que la ciutat funcioni, equilibrar l'espai públic i oferir un horitzó a la gent mostrant cap on anar i què vol construir.

Ha sigut una conferència amb debat posterior molt enriquidor, en què Ernest Maragall ha pres nota de totes les qüestions i suggeriments i ha contestat a les nostres preguntes i en què a més ens ha encoratjat a treballar mostrant a la gent l'atractiu de l'oferta del nostre partit en lloc de criticar actuacions pretèrites dels altres.