ERC Sants - Montjuïc

Notícia

Resum d'activitats de la Festa Major de Sants 2022

El dia 17 d'agost, l'Alcaldable Ernest Maragall ens va acompanyar a fer una visita a diferents comissions per saludar, animar i reconèixer la tasca dels veïns en la preparació dels carrers.

Volem agrair a en Jaume Canals i en Pol (president i vicepresident de la Comissió de la Festa Major) els temps que ens van dedicar durant la jornada.

El dia 20 d'agost el tret de sortida de la festa va anar a càrrec del santsenc l'enginyer i activista del grup de recerca Citizen Lab de la Universitat de Toronto Elies Campo, a l'acte hi va assistir el nostre regidor adscrit en Jordi Castellana acompanyat d'un grup de companys del Casal.

L'endemà 21 d'agost, al mateix recinte de l'Espanya Industrial, el carrer Alcolea de Baix i la seva "Biblioteca Perduda" van ser els guanyadors del concurs de carrers guarnits, seguit del carrer Finlàndia amb la seva decoració "El Petit Príncep", i la plaça de la Farga que es va convertir en unes caves amb una trepitjada de raïm, també es va reconèixer la tasca d'Alcolea de Dalt, Sagunt, Vallespir, Papin, Valladolid, Guadiana, Vallespir de Baix i Robrenyo.

Felicitem tots els guanyadors i participants, per la gran tasca que any rere any fan al nostre barri.

Durant tota la Festa, el nostre company Ton va estar molt actiu, tant en el referent al seu carrer Alcolea de Baix com en el suport a l'organització de la festa.

El dia 24 d'agost, durant l'ofrena de flors al Patró de Sants, el nostre regidor adscrit, en Jordi Castellana va fer un parlament "aquest és un acte emblemàtic" i que "poder-lo recuperar amb totes les comissions i els veïns i veïnes és un plaer", també va destacar "la trista situació per la pèrdua de la Núria Feliu" destacant la importància de "tenir aquest record per ella i totes les persones que ens han deixat".

El dia 26 vam fer una passejada amb les regidores Elisenda Alamany i Eva Baró, la consellera d'Igualtat Tània Verge (i part del seu equip: Isabel Muntané i Sheila Vidal), la delegada del Govern de la Generalitat a Madrid Ester Capella, la diputada Pilar Vallugera i el diputat Eugeni Villalví.

Durant la passejada vam tenir ocasió de visitar la seu de la coordinadora d'entitats en la qual el president del Casal, en Francesc Almacelles va parlar de la importància del teixit associatiu i en Jaume Canals va voler agrair el suport que ha rebut del casal d'esquerra republicana en alguns aspectes de l'organització de la festa vinculats a la seguretat ciutadana.

També vam tenir ocasió de tractar amb les veïnes i veïns tant els detalls de la festa com les necessitats dels barris, finalment vam participar al sopar de dones amb les veïnes del carrer Finlàndia, des d'aquí volem agrair al carrer, i en especial a l'Ariadna la seva presidenta la bona estona que vam compartir.

El dia 27 la portaveu d'Esquerra Republicana va participar en l'acte d'entrega dels Premis de la votació popular que organitza Sants3ràdio, acte en el qual es va fer un emotiu homenatge a la Núria Feliu, en aquesta ocasió la plaça de la Farga va guanyar el primer premi.

Diumenge 28, el nostre company en Pepe, com antic casteller, va participar al pilar de castells, des de la plaça Bonet i Moixí fins al parc de l'Espanya Industrial.

Gràcies i fins a la propera Festa Major 2023.