ERC Sants - Montjuïc

Notícia

Jordi Portabella i Xavier Florensa es troben amb el Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta

8634616435756876488746
8634616435756876488746
Dimecres, el candidat a l’alcaldia de Barcelona per la coalició d’Esquerra+Reagrupament, Jordi Portabella, i el regidor d’Esquerra a l’Ajuntament, Xavier Florensa, es van trobar amb el Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta amb l’objectiu de recollir les preocupacions del teixit associatiu del Districte.

Un cop reunits a una de les sales del Centre Cívic de les Cotxeres de Sants, el integrants de la Comissió Executiva van plantejar la seva visió respecte a les polítiques de l’Ajuntament als barris de Sants-Montjuïc, així com van fer un seguit de propostes al Grup municipal d’Esquerra.

La Comissió va destacar, entre altres temes, la delicada situació financera del Secretariat, que fruit de l’adjudicació a concurs del Poliesportiu de la Bordeta.

Així mateix, Portabella es va mostrar sensible a l’estancament del projecte de Can Batlló. El Grup municipal es va comprometre a defensar aquest punt al proper Plenari de Sants, així com portar-ho a l’Ajuntament “perquè és un tema clau pel barri i no es pot permetre que hi ha hagi un nou replantejament del projecte”.

Respecte a la rehabilitació de l’edifici de la Lleialtat Santsenca al carrer Olzinelles, els membres del Secretariat van assegurar que confien plenament en la feina de la gent del barri, que s’han implicat molt en la reconversió d’aquest espai en un equipament públic. En aquest sentit, el Grup municipal d’Esquerra donarà “credibilitat al projecte consensuat que sigui fruit de la participació de la gent”.

Per últim, el candidat a l’alcaldia de Barcelona va creure necessari que les associacions tinguin més diners perquè vertebren la nostra societat: “Nosaltres som fans del món associatiu, forma part de la nostra base republicana, i si aquest món falla l’administració es troba sense interlocutors vàlids per fer bones polítiques”.