Sarrià-Sant Gervasi

Notícia

Comença un nou mandat municipal

de Mercè Amat, Consellera portaveu d'ERC Sarrià - Sant Gervasi
El passat mes de juliol s’iniciava el nou mandat municipal a Sarrià – Sant Gervasi amb la constitució del nou consell de districte, ple de cares noves i amb una clara nova distribució de les forces polítiques. 
 
Amb quatre representants, ERC Sarrià – Sant Gervasi és el primer partit d’esquerres del districte i primera força empatada amb Junts x Cat i C’s. 
 
Si quan es va investir l’alcaldessa ERC ja va advertir que els vots de Manel Valls per barrar el pas d’ERC a l’alcaldia no serien de franc, el dia 25 de juliol vam poder-ho començar a constatar al saló de plens de Sarrià – Sant Gervasi. Així, un pacte de darrera hora feia presidenta del districte a Eva Parera, número dos de Valls, amb els vots de C’s, Barcelona en Comú i PSC. 
 
Tanmateix, des d’ERC som conscients del pes que tenen els deu regidors obtinguts a les eleccions del 26M. Entenem que el desig que van expressar les barcelonines i els barcelonins és que la ciutat ha de ser governada des de l’esquerra i des del sobiranisme, un missatge que assumim tant en l’àmbit de ciutat com al districte.
 
Tal i com vam dir al plenari de constitució, farem d’oposició per fiscalitzar la tasca de govern que ha de ser necessàriament d’esquerres i necessàriament en favor dels drets i les llibertats, però però també governarem i treballarem perquè el missatge dels electors es concreti a cada racó dels nostres barris.