ERC al Segrià

Notícia

Concert contra la violència de gènere a Soses

Se celebrarà aquest dissabte 11 de juny a les 00.00h al camp de futbol de Soses amb l’actuació del  grup reivindicatiu i feminista ‘Roba Estesa’ i el dj ‘ByDanix’
 
L’ajuntament de Soses ha organitzat aquest dissabte un concert en contra de la violència de gènere amb les actuacions musicals del grup català, feminista i reivindicatiu ‘Roba Estesa’ i el dj ‘ByDanix”. El concert se celebra aquest dissabte 11 de juny a les 00.00 hores al camp de futbol de Soses.
 
Sandra Marco, alcaldessa de Soses, explica que la finalitat d’aquest concert és la de visibilitzar el problema de la violència de gènere com una xacra social que afecta les dones pel sol fet de ser-ho, alhora que pretén ser una crida a la necessitat de la implicació social contra aquesta violència amb la finalitat de crear una societat lliure de qualsevol violència exercida sobre les dones. “La música és un instrument eficaç per comunicar i per això volem fer aquest concert, ja que ‘Roba Estesa’ canta cançons que fomenten la igualtat i el respecte i arriben als més joves de casa”.
 
La entrada al concert és gratuïta, oberta a tothom, i s'emmarca dins del pla d’igualtat de l’ajuntament de Soses.
 
Soses, 9 de juny de 2022