ERC al Segrià

Notícia

Veïns de Seròs es queixen que no poden accedir a les piscines municipals

Denuncien que no els venen entrades a les guixetes i els obliguen a anar a les dependències municipals a comprar els abonaments, encara que només hi vulguin anar per una estona un dia determinat, veient impossibilitada l’entrada al recinte quan és cap de setmana.
Veïns i veïnes de Seròs denuncien no poder accedir a les piscines municipals. Es queixen que quan arriben a la guixeta per comprar l’entrada d’un dia, la persona que els atén no els hi vol vendre, i els deriva a les oficines municipals a comprar alguns dels abonaments disponibles de dilluns a divendres.

Aquesta protesta l’han fet arribar els veïns i veïnes de Seròs a la secció local d’ERC del mateix municipi, els quals s’han compromès a preguntar a l’alcalde perquè és dona aquesta situació, quan l’ordenança municipal reguladora d’aquest servei contempla perfectament la venda d’entrades d’un dia a la guixeta de les piscines. “Podem entendre que aquesta fos l’actitud durant la pandèmia, quan no totes les piscines municipals dels pobles veïns estaven obertes i així evitaves l’allau de persones d’altres municipis a les nostres piscines. Però no entenem com fills de Seròs que viuen fora i venen a passar el cap de setmana al poble, o inclús si algun dia tens convidats a casa i els vols portar a refrescar-se, no poden accedir al recinte i es veuen obligats a comprar abonaments de temporada per tots els membres de la família, que potser només usaran un o dos caps de setmana; o directament a no entrar”, diuen els republicans.

L’ordenança municipal diu clarament que a les guixetes de les piscines es pot comprar tots els abonaments disponibles, també l’entrada per un dia, “hi ha múltiples opcions de pagament avui dia, TPV, Bizzum, pots pagar inclús amb el mòbil i el mateix rellotge. Són alternatives als pagaments en metàl·lic si no es vol disposar d’una caixa de diners en metàl·lic o tenir daltabaixos amb el canvi”, avisen els republicans.

Per aquesta raó la secció local d’ERC de Seròs s’han compromès amb tots aquests veïns i veïnes a demanar les explicacions i correccions pertinents a l’equip de govern.

Seròs, 10 de juliol de 2022