ERC al Segrià

Diputació de Lleida

Esquerra compta amb 4 Diputats dels 13 possibles pel mandat 2019-2023 al Partit Judicial de Lleida
 

Sr. Ferran Accensi Torres 
Nascut a Benavent de Segrià, l’any 1968, és diplomat en Mediació d’Assegurances. Actualment, és regidor a l’Ajuntament de Benavent de Segrià i vicepresident quart de la Diputació de Lleida. Ha estat membre del primer Secretariat Nacional de l’ANC,  president de la Cooperativa Agrícola Pràctica de Lleida i fundador del sindicat agrari JARC. Pagès, productor i comercialitzador de fruita dolça.                     
Sra. Helena Martínez Siurana 
Nascuda a Torrefarrera l’any 1993, és estudiant de Psicologia. Va cursar el CF d’Atenció Sociosanitària en Institucions Socials i entre els anys 2017 i 2019 va treballar en l’atenció de persones amb discapacitat intel·lectual i trastorns de conducta. És secretària de la Dona de la Federació Comarcal del Segrià d’ERC i regidora a l’Ajuntament de Torrefarrera des del 2015.
Sr. Jordi Verdú Paijà
Nascut a Corbins l’any 1987, és alcalde del mateix municipi. És mestre d’Educació Primària i tècnic superior en Animació Sociocultural. Compta amb un postgrau de Lideratge i Governança Local i un màster de Govern Local. Durant 4 anys  ha estat tècnic de gestió del viver d’empreses CEEI Lleida. És membre de la junta i un dels impulsors de l’Associació ‘Munixic’. També forma part de la junta del Fòrum de Joves Electes de Catalunya i és membre de la mesa del Pla Nacional de Joventut de Catalunya (PNJCat).
Jaume Rutllant i Casas
Nascut a Barcelona l’any 1966. És regidor de Ciutat i Cultura a la Paeria de Lleida. Té estudis d’Enginyeria Tècnica esp. Electrònica Industrial. Especialitzat en Control Numèric Computeritzat, sistemes de regulació i Controls Lògics Programables. També està graduat en Geografia i Ordenació del Territori per la Udl, premi extraordinari de grau. És especialista en Ciutats més intel·ligents i ciutadania per la UOC. Actualment està cursant un Màster en Ciutat i Urbanisme a la UOC i és professor Consultor a l’assignatura de Geografia de la Població també a la UOC. Forma part del grup de recerca en Geografia Emocional a la UdL.