ERC al Segrià

Notícia

És l'hora de treballar plegats per Almacelles

Ignasi Comella Clavero - Portaveu d’ERC ajuntament Almacelles
Ignasi Comella
Ignasi Comella

Benvolguts veïns i veïnes d’Almacelles i la Saira,
Desprès de  la dimissió de l’Alcalde Josep Ramón Ibarz, es tanca un capítol de la història del nostre poble. En aquest moment, no es tracta de fer un punt i apart, es tracta d’obrir un nou capítol amb un punt i seguit; es tracta de treballar conjuntament per aconseguir l’Almacelles que tots hem somiat sempre; un poble unit, dinàmic i un referent per tota la comarca i tot el país. Un municipi en el qual tots els veïns i veïnes, siguin de la ideologia que siguin, vinguin d’on vinguin i votin a qui votin, compartim el mateix objectiu sentir-nos orgullosos de ser Almacellencs.
Tenim molts projectes començats que s’han d’acabar, tenim conflictes que s’han de resoldre i per damunt de tot, tenim ara la oportunitat de crear un govern de consens, en el qual tota la població s’hi senti representada i que serveixi per assentar les bases del futur del nostre poble.
Aquest són motius suficients per deixar de banda velles disputes i desencontres i centrar-nos en treballar plegats per fer d’Almacelles un poble millor. És necessari estendre la mà al diàleg, i que aquest sigui honest i porti l’estabilitat al nostre Ajuntament.
Com a regidor, m’ofereixo a fer de pont entre totes les forces polítiques i treballar per a formar aquest govern de consens fins a les properes eleccions municipals. Un govern en el qual tots els representants del poble tinguin veu, tant els que som electes, com els que representen les entitats i associacions d’Almacelles; i que tots tinguem paraula en els Plens i en el dia a dia del nostre consistori. Un govern en el qual les decisions es prenguin per consens i respectant la legitimitat democràtica.
Per aquests motiu, iniciarem converses amb tots els regidors de l’ajuntament d’Almacelles i també amb les associacions del municipi, amb l’objectiu de formar aquest govern que tots desitgem i anhelem.
Al vostre servei,
Ignasi Comella Clavero
Portaveu d’ERC ajuntament Almacelles