ERC Sitges

Totes les notícies


Ja funcionen les noves escales de l'Hort Gran

Avui s'han posat en funcionament les noves escales a l'Hort Gran, una llarga reivindicació dels vïns de la zona. Aquestes escales s'han renovat totalment, degut a que les es van instal·lar fa uns anys, eren per interior el que causava junt amb el vandalisme les constants averies. Demanem el màxim de col·laboració ciutadana en la conservació d'aquest i de tot el mobiliari urbà de la nostra Vila.

La nostra avia republicana ens ha deixat

Ens ha deixat l'Antònia Deola, la nostra avia republicana que durant tants anys ens ha acompanyat a la gent d'Esquerra Republicana de Sitges, Dona lluitadora i alhora humil sempre disposada a ajudar i sempre amb un somriure als llavis. Va patir una guerra, una dura postguerra i una transició on havia d'anar a veure el seu fill a la pressó, en Pere Ros, activista polític i defensor dels drets i llibertats dels catalans. L'Antònia va impregnar al seu fill aquesta ànima lluitadora sempre des de el pacifisme però sense baixar mai la guardia. Antonia,has estat per tots nosaltres un referent com a dona, republicana i d'esquerres. Que la terra et sigui lleu, mai t'oblidarem.

Mitja Marató de Sitges 2019

El regidor d'esports Eduard Terrado, acompanyat de la primera tinent d'alcalde del nostre Ajuntament, Aurora Carbonell van presentar l'edició 2019 de la Mitja Marató de Sitges, que enguany arriba a la seva 36ª edició. Dissabte dia 12 serà el moment en que els mes petits faran les seves primeres curses oficials i diumenge dia 13 més de 3000  corredors  disfrutaran del bon temps i recorreran els carrers de la Vila. .

Millores a Terramar

Des de la regidoria de Serveis Urbans s'esta treballant per canviar l'enllumenat del barri de Terramar. Segons informa la regidora Carme Almirall, s'instal·laran un total de 169  punts de llums de LED i el canvi total de la instal·lacio electrica ( canalitzacions, conductors, terres, quadres elèctrics), sòn les millores que en breu estaran en funcionament. 

Visita a les obres de l'Escola d'Adults i l'Agnès de Sitges

Avui professors i regidors dels nostre Ajuntament, han visitat dues obres importants per SItges. El regidor d'Ensenyament, Joventut i Esports, Eduard Terrado els ha acompanyat i donat tota mena d'explicacions sobre les obres que s'estan fent a  l'edifici de l'Escola d'Adults al carrer Sant Honorat i a les obres ja acabades de l'accès als terrenys que ha d'ocupar les Escola Agnès de Sitges. Dos projectes educatius llargament reivindicats pels sitgetans i que finalment veurem finalitzats ben aviat. Cal recordar que les darreres instal·lacions educatives inaugurades a Sitges, l'Escola Maria Osso l'any 2005 i la Llar d'Infants la Moixiganga el 2007es van tirar endavant també, gràcies a la feina de la regidora d'ERC Àngles Parés.

Parc Nadal 2018

Aurora Carbonell, primera tinent d'alcalde i Eduard Terrado, regidor d'Ensenyament, Joventut i Esports, van inaugurar ahir a la tarda el XXIV  Parc de Nadal, instal·lat al Pavelló Esportiu de Pins Vens, enguany el Parc està dedicat a la màgia dels Elfos i Nadal. El Parc Estarà obert dels dies 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener al mati i la tarda, d'11 a 14h i de 17 a 20 hores. Els dies 31 de desembre i 5 de gener el Parc obrirà sols al matí d'11  a 14 hores.  

Les escoles públiques de Sitges, cardioprotegides

Les escoles, Agnès de Sitges, Maria Ossó, Miquel Utrillo i Esteve Barrachina, ja compten amb aparells desfibril·ladors, gràcies a la recaptació aconseguida per l'Associació Historias de Sofia, en la festa solidaria que va organitzar el 29 de setembre passat amb el nom de Fem-ho junts per l'Infància. Ha estat l'Associació Historias de Sofia, presidida per Concha García, la que s'ha encarregat de finançar la compra dels quatre aparells desfibril·ladors i le Servei de Salut Pública de l'Ajuntament qui s'ha fet càrrec de la formació que han rebut mestres, part dels equips directius i altres treballadors dels centres així com membres de l'AMPA per tal d'assegurar una perfecta utilització dels aparells. El regidor d'Ensenyament, Joventut i  Esports, Eduard Terrado ha dit que amb aquests aparells donem seguretat al alumnes i servei a tota la població, Es un plus que tenim tots els veïns de Sitges, Terrado afegeix que amb aquestes darreres incorporacions dels aparells DEA a les escoles, completem el mapa de cardioprotecció amb els que ja tenim instal·lats al Mercat Municipal, Instituts i espais esportius municipals, platges i a la Caserna de la Policia Local.