ERC Sitges

Notícia

Davant les violències masclistes trenquem el silenci!

Com cada 25 de novembre, tornem a denunciar i fer visible la violència que s’exerceix envers les dones. 

Les conseqüències de la violència masclista són terribles: moltes dones no viuen tranquil·les, no passegen pel carrer de nit amb tranquil·litat, i això ho demostren les dades, que mostren que la violència tant física com psicològica encara està més present que mai en la nostra societat. Només enguany, 12 feminicidis a Catalunya, una xifra esfereïdora.

Nombrosos casos de violacions i abusos sexuals surten a la llum cada dia, però malauradament pocs d’ells acaben en una denúncia, ja que encara moltes d’aquestes dones no s’atreveixen, ja que el sistema judicial encara no està adaptat a aquestes situacions.

Cal reivindicar que el 25 de novembre sigui cada dia i cal que totes les persones aixequem el cap per lluitar contra la violència masclista, totes les persones! Tenim les eines, suport de professionals, partits i entitats i no hem de defallir, juntes podem fer-ho. Per això, aquest 25 de novembre cridem ben fort en contra de la violència masclista. Si ens toquen a una, ens toquen a totes!

Volem reconèixer la valentia i la força de les dones que han trencat el silenci i lluiten dia rere dia per trencar amb aquest masclisme i sistema patriarcal d’arrel.

Davant les violències masclistes trenquem el silenci!

Nani Rubio
Secretaria de la Dona de la Secció Local d'Esquerra Republicana a Sitges