ERC Sitges

Notícia

Jesús Terán, suplent del Raül Romeva (ERC) al Senat el 28A

Jesús Terán
Jesús Terán, suplent del Raül Romeva (ERC) al Senat el 28A
Jesús Terán, suplent del Raül Romeva (ERC) al Senat el 28A

Va de democràcia, va de llibertat!

Fa   uns   dies   vam   escoltar   el   president   d’Esquerra   Republicana   en   una   roda   de premsa des de la presó.
L’última vegada que l’havíem sentit, seia davant set jutges a una sala del Tribunal Suprem (antic Tribunal d’Ordre Públic franquista), imatges que   ens   demostren   dues   coses:
l’excepcionalitat de   la   situació,   on   11   líders independentistes   són   jutjats   i   empresonats
i   tants   altres   es troben   a   l’exili   o encausats en diferents jutjats catalans, tot per defensar la democràcia;
però també l’Oriol (i  la resta  de  presos) ens demostren que   representen la dignitat. Dignitat perquè, malgrat ho han intentat, ells no han claudicat i no han renunciat a les seves idees. Per ells ens cal tenyir el 28 d’abril de groc republicà i de lila feminista el mapa de Catalunya.
Per reafirmar-nos en què república vol dir convivència, justícia, igualtat i redistribució de la riquesa.
Cal reafirmar-ho sempre i qui millor garanteix els valors republicans és Esquerra Republicana.
A més, som l’únic partit capaç de sumar més i més gent al projecte republicà. I per això, se més sempre es bo.
A més, a Madrid serem també un dic de contenció contra el feixisme, el racisme, el masclisme i la LGTBIfòbia que representa VOX i que avalen PP i Ciutadans.

Perquè al feixisme no se l’adorm, se’l combat i se’l destrueix, tal i com ens va dir en Gabriel Rufián.
Però tenir una bona representació d’Esquerra Republicana al Congrés i al Senat també serà bo per Sitges.

En aquell enorme espai de poder, es prenen importants decisions que afecten el dia a dia dels sitgetans, decisions sobre les nostres costes, la millora  del transport ferroviari, autoritzacions definitives  pel  nou  pas sota via i millores  per   tal   que   l’administració   local  pugui   ser   més  efectiva   i  propera,   entre moltes altres.

Per això, cal que Esquerra Republicana tingui una força important a Madrid, perquè  és  l’únic partit   que   defensarà  els   interessos dels sitgetans   a  les institucions espanyoles.

Per la dignitat que demostren en Raül (de qui tinc l’honor de ser suplent), l’Oriol, la Marta, la Montse, la Carme i la resta de presos, preses, exiliats i exiliades cal omplir les urnes de llibertat. Perquè el 28 d’abril va de llibertat!