Solsona

Notícia

Un centenar de persones assisteixen a l'Acte Central que ERC ha celebrat per a cloure la campanya de les eleccions municipals d'enguany

Les candidatures d'Esquerra al Solsonès han fet el darrer acte central de campanya a l'edifici emblemàtic d'aquesta legislatura a Solsona, la Sala Polivalent aquest dijous 19 de maig. El vestíbul d'aquest equipament ha acollit un centenar de persones que han seguit els parlaments de Benjamí Puig, alcalde de Pinell de Solsonès i portaveu del grup d'ERC al Consell Comarcal, Jaume Fernández, alcalde de Rosselló i cap de llista de Reagrupament per Lleida en les passades eleccions al Parlament, Carles Bassaganya, secretari d'organització d'ERC i David Rodríguez, alcalde de Solsona i candidat a la reelecció.

Ha estat un acte en que s'ha recordat, com ha dit l'alcalde de Pinell, que Esquerra ha implantat una manera diferent de fer i entendre la política, "posant de nou sobre la taula valors que s'havien perdut com el diàleg, participació, oportunitats per tothom i igualtat". Jaume Fernàndez ha volgut remarcar que creu molt en les persones, que assistia a l'acte perquè havia estat molt amic de Xavier Jounou, perquè coneix al David Rodríguez i perquè creu en les seves capacitats de gestió, reblant que de ben segur també té un bon equip al darrere. Després Carles Bassaganya ha desitjat sort a totes les candidatures, manifestant que la gestió política municipal té un valor molt alt i per això les ha encoratjat a seguir-hi treballant, amb implicació i dedicació.

David Rodríguez ha presentat les persones de la seva candidatura per Solsona, destacant que són “Persones com tu” -expressió que també s'utilitza com a lema electoral- i ha remarcat que té un equip pensat i capacitat per a poder gestionar totes les facetes de l'Ajuntament de Solsona. Rodríguez, però, també ha volgut recordar que no ha estat una legislatura fàcil, doncs tothom sap que s'ha afrontat moments molt difícils.

A continuació, Rodríguez, ha exposat part de la feina que s'ha fet a Solsona i ha manifestat que “malgrat ser una legislatura difícil s'ha fet molta feina i molt ben feta”. En aquest sentit ha volgut deixar clar que hi ha obres que ja s'havien començat en l'anterior legislatura i que s'han acabat en aquesta, així com també hi ha obres que s'han començat en aquesta legislatura i que s'acabaran en la següent. Tot seguit ha exposat el programa electoral de Solsona, de forma generalitzada per no fer-ho massa llarg. Es pot consultar el programa complet a través dels següents enllaços, dividit en cinc apartats:
A més, tots els parlaments han coincidit que "per primera vegada hi ha possibilitats de canvi al Consell Comarcal perqué hi haurà més alcaldes i més regidors (d'Esquerra) i a Solsona treurem un bon resultat".