Taradell

Qui som

Benvinguda / Benvingut,

La gent d'Esquerra Republicana de Catalunya fa temps que treballem per tu i per Taradell. Som a l'Ajuntament des del 1987, i des de llavors, ja fa més de trenta anys, tenim cada cop la confiança de molts vilatans i vilatanes. La gent d'ERC tenim en comú, bàsicament, una ideologia: tots som independentistes i d'esquerres. Però el que ens uneix de veritat és l'estima al nostre municipi i una manera pròpia de veure'l i d'entendre'l.

Gairebé tots nosaltres formem o hem format part d'alguna o més d'una de les entitats del poble i participem a les seves activitats. Estar a l'Ajuntament és, doncs, un pas més del nostre voluntariat cap a Taradell. El nostre compromís és amb el poble i amb totes aquelles persones que l'integren. Amb les entitats culturals i esportives, amb les associacions i amb la vida social i civil de la vila. Però el nostre compromís també està amb la transparència, en la informació, i en acostar el nostre Ajuntament i tot allò que s'hi debat, a la gent del poble.

L'objectiu d'aquesta pàgina web és informar, difondre i donar a conèixer la nostra tasca, constant, per fer de Taradell un lloc millor cada dia. Volem explicar de manera clara i entenedora què fem i perquè, tant dins com fora dels plens municipals, i sempre en clau de poble. Per nosaltres la transparència i la informació puntual és una eina democràtica fonamental per fer una societat més oberta i crítica. Entenem que com millor sigui la informació sobre el poble, més exigent serà la ciutadana amb els que governen el municipi. Una major exigència farà el poble millor.

Per això, aprofitant les oportunitats que ofereix la xarxa, volem que tothom sàpiga quina és la nostra postura sobre el què passa al poble. I ho volem fer per escrit, perquè en quedi constància, perquè nosaltres sí que volem ser esclaus de les nostres paraules. I perquè tenim un model de poble per defensar i que volem explicar. 

Portem 32 anys treballant amb una il·lusió que no hem perdut mai.

Visca Taradell i visca Catalunya lliure!

Jordi Freixas
President d'ERC Taradell
Imatge