Tarragonès

Notícia

Alba Muntadas: “Tenim ganes de seguir, ens han quedat moltes coses per fer”

Acte de presentació dels coalcaldables d'Altafulla
Acte de presentació dels coalcaldables d'Altafulla
ERC Altafulla-l’EINA revalida de nou el model de coalcaldia amb l’objectiu d'aconseguir una victòria republicana
 
Dimarts 14 de juny. Altafulla. ERC Altafulla-l’EINA ha presentat, aquest dimarts 14 de juny, la candidatura republicana encapçalada pels ex-coalcalcaldables Jordi Molinera i Poblet i Alba Muntades i Olivé, qui han estat acompanyats per la secretària general adjunta d’ERC, Marta Vilalta Torres.
 
Els companys Gemma Maymó Massip i l’Albert Pardó  Balteiro han introduït als dos candidats explicant la seva trajectòria fins arribar a l’alcaldia al 2019. Maymó, també regidora, ha posat en valor la feina d’equip. Una tasca que vol quedar palesa amb la repetició de la fórmula de la coalcaldia.
 
Els fins ara alcaldes, apartats del govern municipal per la moció de la mentida, continuen apostant i defensant la consolidació del seu projecte iniciat ara fa 3 anys, quan van aconseguir els millors resultats d’ERC a Altafulla amb 5 regidors. La coalcaldable Muntadas destaca: “Tenim ganes de seguir, ens han quedat moltes coses per fer”. El tàndem de coalcaldables han anat repassant projectes finalitzats i d’altres que havien de finalitzar el proper any: el carrer de Dalt, la residència de la Gent Gran, i augmentar el parc d’habitatge públic, etc.
 
L’acte, que s’ha celebrat als jardins del Sant Martí, ha aplegat una cinquantena de persones. Durant aquest, la secretària general adjunta Marta Vilalta, ha destacat que Altafulla ha estat bandera dels valors republicans: “transparència, participació, proximitat i transformació”. Vilalta afegeix que Esquerra Republicana “som aquí per ser útils, amb vocació de servei.”
 
Molinera i Muntadas han expressat el goig i l’honor que ha estat ser al capdavant de l’ajuntament els darrers tres anys, al costat de tots als veïns i veïnes d’Altafulla, als quals esperen que els hi tornin a fer confiança per reprendre i consolidar el projecte de poble d’ERC Altafulla-l’EINA.