Tarragonès

Notícia

Planificar la Torredembarra del futur, el gran repte del proper mandat pel grup municipal d’Esquerra de la localitat

Acte de presentació d'Eduard Rovira a l'alcaldia de Torredembarra
Acte de presentació d'Eduard Rovira a l'alcaldia de Torredembarra
L’actual alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, ha fet la presentació pública com a cap de llista als comicis del maig del 2023, un acte que ha servit per fer valdre tota la feina feta des del 2015 fins a l’actualitat. En el decurs dels parlaments s’ha fet un repàs a les obres realitzades al municipi, a l’estabilització de les finances de l’Ajuntament, a les diverses accions implementades per totes les regidories de la institució i també als projectes que es desenvolupen en l’actualitat. Així mateix, l’alcaldable d’Esquerra ha fet esment a les problemàtiques a les quals la corporació ha hagut de fer front al llarg d’aquests dos darrers anys amb la irrupció de la pandèmia o amb els dificultats amb la brossa i la neteja.

Entre les qüestions mencionades en la presentació s’ha posat especial accent a totes aquelles propostes que han de regir la vila en els pròxims anys i que impliquen preparar Torredembarra en matèria de sostenibilitat i d’eficiència energètica, de lluita contra els efectes del canvi climàtic, acabar inversions necessàries com ara la cobertura de la piscina o la rehabilitació de l’escorxador per a l’ús social de les entitats torrenques.

En la presentació de Rovira com a cap de llista hi ha intervingut també la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, que ha explicat la tasca duta a terme per l’alcalde de Torredembarra al capdavant de BASE – Gestió d’Ingressos. En el seu torn, Llauradó ha posat èmfasi en diverses accions implementades, com convenis amb l’Agència de Tributs de Catalunya i la Gerència del Cadastre per acostar altres administracions a través de les oficines de BASE, o també en projectes futurs com la creació d’una aplicació mòbil única per a pagar els estacionaments de zona blava.