Torelló

Notícia

La piscina d'estiu també serà gestionat per l'empresa que gestiona la piscina coberta

Finalment, l'equip de govern ha explicat l'externalització del servei de gestió de la piscina d'estiu, després que el procés s'iniciés en una proposta d'urgència en un Ple anterior. Llavors Esquerra va demanar explicacions del què es volia fer i el regidor Pere Galobardes (PSC) va dir que ja s'informaria, cosa que no s'ha fet fins en el ple de maig, a pregunta dels grups d'Esquerra i d'Iniciativa.
L'explicació, però, ha estat precedida d'unes paraules del regidor d'esports (Francesc Rivera (PSC) en què ha retret a la oposició de preguntar-ho al Ple enlloc de la comissió informativa. Casals li ha recordat el compromís de l'equip de govern, durant un Ple anterior. Posteriorment, Miquel Franch ha explicat que l'objectiu és que la gestió la faci la mateixa empresa que gestiona la piscina coberta, Sport Assistance.
Per altra banda, Esquerra, així com ICV, es va abstenir en la modificació de les tarifes de la psicina coberta, que es feia per aplicar l'augment de l'IVA. Malgrat incloure una tarifa especial per aturats, que ja havia proposat en el seu moment Esquerra, l'oposició es va abstenir per tot el procés de l'establiment de tarifes i bonificacions. Casals va posar com exemple, l'error de tractar a joves de 16 anys com adults a l'hora de pagar.