Torelló

Notícia

Per segon any, totes les activitats de comerciants, entitats, escoles i ajuntament pel Nadal s'engloben en la campanya "Nadal de tothom"

Nadal de tots, torello, Jordi Casals, comerç
Per segon any consecutiu, comerciants, escoles, entitats, diferents regidories i el Pla de Barris de l’Ajuntament han tornat a organitzar la campanya ‘A Torelló... Un Nadal de tothom’. Sota aquest epígraf genèric s’hi engloben totes les activitats comercials, culturals, solidàries i lúdiques de Torelló al llarg de les festes de Nadal, Cap d’Any i Reis.‘A Torelló... Un Nadal de tothom’ engloba, des de les campanyes comercials, fins a les funcions de Pastorets, passant per la decoració nadalenca de les places, concerts, cagades de tió i cantades de nadales. La peculiaritat és que la iniciativa l’impulsa l’Ajuntament però són els col·lectius ciutadans qui organitzen aquest munt d’activitats obertes a la població. En aquest sentit, el lema de la campanya ‘A Torelló... Un Nadal de tothom’, vol incloure-hi totes aquestes entitats que s’hi ha implicat i, al mateix temps, vol convidar tota la població a participar-hi. La campanya es mantindrà oberta fins al 13 de gener.

El regidor de Comerç, Jordi Casals, explicava que la campanya vol aglutinar “les diferents expressions de com es viu el Nadal a Torelló” i mostrar que “durant aquests 18 dies passaran coses a Torelló”. En darrer terme, l’objectiu és “que la gent visqui el Nadal a Torelló, participi en activitats, hi faci les compres...”..Per la seva banda, l’alcalde, Santi Vivet, en l’acte de presentació de la campanya, va voler fer un agraïment “a tothom qui hi ha col•laborat pel seu esforç i dedicació”. També va fer una crida al civisme i “al respecte” perquè la decoració de les places es mantingui fins al final de les festes.

Declaracions a Ràdio Ona de Jordi Casals, regidor de Comerç

En el marc de la campanya, aquests dies quedarà enllestida la decoració nadalenca de les places de la població, que ha anat a càrrec dels diferents centres educatius, amb la incorporació de l’Institut Cirvianum, del PQPI i del Casal de la Gent Gran. Així, les llar d’infants Blancaneus i La Cabanya s’han encarregat de decorar la plaça Vella; l’escola Fortià Solà de la plaça Germà Donat; l’escola Sagrats Cors de la plaça de la Vila; l’escola Rocaprevera de la plaça Jacint Verdaguer; l’escola Marta Mata de la plaça Nova; l’escola Vall del Ges de la plaça de la Sardana; l’Institut Cirviànum de les places de l’Estació i Països Catalans; el Pla de transició al treball–PQPI de la plaça Joanot Martorell; el Casal de la Gent Gran de la placeta d’en Pujol; i l’Agrupació de Comerciants i Escola d’Arts Plàstiques de l’Illa de Can Jaumira.

El cap de setmana passat ja es va encendre l’enllumenat nadalenc i aquest cap de setmana l’activitat es centrarà en un taller tions –enguany a càrrec dels escoltes-, una acció a l’ANC i la trobada de cotxes clàssics Pescanocturn.