Torelló

Notícia

Es clou el mandat del consistori infantil del curs 2013/14

Els setze regidors i regidores infantils que aquest curs han liderat el projecte del Consistori Infantil de Torelló s’han acomiadat del càrrec en un ple de cloenda que s’ha celebrat aquest dijous al matí al Teatre Cirvianum, sota la presidència de l’alcalde Santi Vivet.

A la sessió hi han assistit els alumnes de 6è de Primària de les escoles de la població i també els de 5è que el curs vinent hauran d’assumir el projecte del Consistori Infantil. Els regidors i regidores sortints han fet un repàs a la feina feta al llarg del curs i han explicat quina ha estat la seva vivència personal en el marc del projecte.

Entre la feina feta, els membres del Consistori Infantil van escriure i van llegir el manifest en l’acte commemoratiu del 75è aniversari del bombardeig de l’aviació franquista sobre Torelló; van decidir el lloc on fer la plantada de la Festa de l’Arbre; van escollir els elements que han de conformar el parc infantil dels jardins de Can Parrella; i han triat la pel·lícula que es projectarà en la sessió de cinema a la fresca de la Festa Major.

En la seva intervenció, l’alcalde Santi Vivet els va agrair la feina feta, així com la col·laboració de mestres i escoles. I també va engrescar els alumnes de 5è a participar en el Consistori Infantil del curs vinent. El regidor de Ciutadania Activa, Xevi Lozano, també va adreçar unes paraules als assistents i va presentar un vídeo amb un recull d’imatges de les diferents trobades i experiències de la recent acabada ‘legislatura’.

Els membres del Consistori Infantil 2013-2014 han estat Francesca Dot, Blanca Freixa i Erola Vallejo de l’Escola Rocaprevera; Txell Serrat, Marc Torrents, Jordi Riera i Laia Arumí de l’Escola Sagrats Cors; Queralt Camps, Arnau Salvans i Ariadna Soler de l’Escola Vall del Ges; i Bernat González, Erik Molina, Marc Quel, Jordi Puigdemunt, Marc Boixader i Mohamed Bouyich de l’Escola Fortià Solà.

En l'acte al teatre també hi va ser present el Tinent d'Alcalde de Ciutadania i Seguretat, Jordi Casals.

(www.ajtorello.cat)