Torelló

Notícia

Lluís Sabatés sempre ha manifestat la persistència d'ERC-JpT per mantenir els serveis educatius municipals

Lluís Sabatés, regidor d'Educació
Lluís Sabatés, regidor d'Educació
A pregunta del grup municipal del PSC, Lluís Sabatés, regidor d'Educació de Torelló va valorar positivament el primer curs de la nova gestió de l’Escola de Música, de la qual va dir que té “un projecte engrescador i obert al poble i a la ciutadania”, que s'ha pogut demostrar en l'important participació de l'escola en diferents activitats pel poble. Per això, el regidor està esperançat que l’actual nivell de matriculacions s’incrementi considerablement en el període de setembre.
Sabatés va avançar el nombre provisional de pre-inscrits que ja són 40, el que suposa, ja en aquesta fase inicial de pre-inscripció, d'un augment respecte els darrers anys, malgrat que els recursos familiars a activitats extra-escolars s'han vist reduïts en aquests anys.
Però de moment, no va voler donar dades fermes perquè es tracta "d'un primer període de pre-matriculació", pel que va traslladar una valoració de les dades al setembre, quan les bones sensacions siguin fermes. 
Lluís Sabatés, regidor d'ERC-JpT, sempre ha manifestat l'esforç, dedicació i persistència del seu grup municipal per mantenir els serveis educatius municipals, com és l'escola de música, davant les dificultats, algunes vingudes de la mateixa Generalitat, fruit de la crítica situació econòmica d'aquesta.