Torelló

Notícia

Jordi Casals: "ens ha de fer reflexionar el fet que el dissabte a la tarda es va concentrar molta gent, és un dia comercial potencial per recuperar a Torelló”

jordi casals, botiga, carrer
Botiga carrer jordi casals
El nou format de La Botiga al Carrer, ampliada en horari de tarda al carrer Sant Miquel i al carrer del Pont, ha tingut valoracions molt positives després de l’èxit organitzatiu i l’elevada afluència de públic al llarg de tot el dissabte. Des de l’organització s’ha valorat especialment la gran presència de públic la tarda de dissabte, un dia amb “un gran potencial comercial”.

En total, més d’una quarantena de botigues van participar a La Botiga al Carrer, que va atraure gent a la plaça Nova des de l’inici de l’activitat, a les 10 del matí. La presència del Mercat de la Cuca i de diverses entitats (PIOC, ANC Vall del Ges, Puntaires de la Vall del Ges, Casal de la Gent Gran, Osona contra el Càncer i Club Bàsquet Torelló) que també hi van col·laborar, va fer que el trànsit de gent fos constant. A la tarda, l’afluència de públic va ser molt notable a les tres zones del recorregut, fins pràcticament l’hora de tancament, amb el concert de Té Delegat’s.

El regidor de Comerç, Jordi Casals, ha fet una valoració “molt positiva” del nou format i creu que “ens ha de fer reflexionar el fet que el dissabte a la tarda es va concentrar molta gent”, fet que posa de manifest que “el dissabte a la tarda és un dia comercial potencial per recuperar a Torelló”.

La Botiga al Carrer ha estat organitzada per la regidoria de Comerç i el Pla de Barris.

(www.ajtorello.cat)