Torelló

Notícia

Els diners per la festa de la Joanot - La Cabanya serviran per pagar els lavabos de Can Parrella

El grup municipal d’ERC-JpT es va oposar a la modificació de pressupost per tal que els diners de la festa del barri de la Joanot Martorell – La Cabanya, que no s’ha celebrat enguany, es facin servir per l’obertura i manteniment dels lavabos públics dels jardins de Can Parrella.
El portaveu d’ERC-JpT, Jordi Casals, va dir que “nosaltres, que ens felicitem per l’obertura dels lavabos al marge de l’obertura o no del bar dels jardins, no podem acceptar que els recursos econòmics per obrir-los es tregui  del barri de la Joanot  - La Cabanya, de la seva festa”. “És de lamentar la passivitat de la regidoria de Ciutadania Activa, responsable dels barris, de no reaccionar davant el fet dels problemes de la comissió organitzadora de la festa, hagi suposat que no hi hagi hagut festa al barri, i a sobre ara aquests diners d’activitats pel barri vagin a parar a uns lavabos públics”, va reblar Casals.
L’obertura dels lavabos dels jardins de Can Parrella pel que queda de l’any suposen 4.065€ de despesa que es cobreixen amb:
2.438€ de la Festa de la Joanot i La Cabanya
1.280€ de la partida de Premis i Beques
347€ de la quota a la Federació de Municipis de Catalunya (FMC)