Torelló

Notícia

Jordi Casals: "L'encaparrement de la regidora d'Eduació ens ha portat en una situació no desitjada amb les AMPAs"

Jordi Casals
En el primer Ple Municipal de Torelló de l'any, ha fet acte de presència un tema del passat any, les subvencions a les AMPAs. Després que la convocatòria en concurrència competitiva que va impulsar la regidora d'Educació quedés deserta, l'equip de govern va haver de finançar les AMPAs al marge de la convocatòria i del convenis signats amb les AMPAs, al marge de les regles de joc.
La reformulació de les subvencions va ser criticada per part de tots els partits de l'oposició en el seu moment. ERC va denunciar que el nou sistema competitiu comportava més dificultats a les AMPAs i que a més s'havia impulsat sense el consens necessari.
El portaveu d'Esquerra, Jordi Casals, va afirmar que "el que comença malament sol acabar malament" i va retreure a la regidora que pel seu "encaparrament" havia portat la situació a un carreró sense sortida gens desitjable i forçar a l'ajuntament a prendre mesures no correctes. Finalment Casals va reclamar que de cara al 2011 es retorni a les subvencions de les AMPAs a través del conveni.
La resposta de la regidora d'Educació Flora Vilalta (PSC) va ser la d'acusar al grup republicà de manipular a les AMPAs i que no hi havia hagut cap problema.
El portaveu republicà va lamentar el to de la intervenció de la regidora socialista i va dir que "és molt pervers acusar de manipulació el fet de no estar d'acord amb un plantejament i denunciar quan les coses no es fan bé" i les notes de reparament d'intervenció "així ho demostren, objectivament".