Torelló

Notícia

ERC-JpT es desmarca de la nova passera de la zona esportiva

La passera de la zona esportiva
La passera de la zona esportiva
En el Ple de juliol, es va fer una modificació de pressupost, incorporant despeses compromeses el passat exercici i que no es van executar, per valor de 2'5M€. ERC-JpT es va abstenir ja que no compartia totes les despeses que s'incorporaven.
Com a exemples, el portaveu republicà Jordi Casals va exposar la despesa per la nova passera de la zona esportiva que puja fins a més de 367.000€. Casals va recordar que la idea inicial, quan es va aprovar el Pla de Barris i sempre que se n'havia parlat, era de fer una passera "senzilla i integrada en l'entorn", que havia de servir per unir dos itineraris com són el dels Comuns i el Vora Ter. "Salta a la vista que la passera no és ni senzilla ni integrada en l'entorn", va concloure Casals. Amb la passera definitiva, els republicans es van desmarcar del projecte.
Un altre exemple és el fet d'invertir prop de 60.000€ a la nau dels Carrossaires, sense arribar a cap acord ni cap garantia amb el propietari, ja que es farà aquesta gran inversió quan l'acord de lloguer existent observa la possibilitat de fer fora als llogaters, en aquest cas l'ajuntament i els carrossaires.