Torelló

Notícia

Un despropòsit més de l'equip de govern al C/ Sant Bartomeu

El grup municipal d'ERC-JpT va manifestar des de l'inici la seva oposició al canvi de sentit de la circulació al C/ Sant Bartomeu, oposició també manifestada per comerciants i per una recollida de signatures en pocs dies de 2.000 persones. Els republicans van reclamar el retorn al sentit original però amb les mesures de seguretat pertinents, un es mesures que ja van reclamar durant les obres de reurbanització del carrer.
Després que a l'estiu l'equip de govern rectifiqués i anunciés que el carrer tornaria al seu sentit original, ara amb el C/ Sant Bartmeu de nou en direcció a Torelló sud, no es compta amb les mesures de seguretat necessàries. A més, en el Ple de Torelló del mes de novembre, es va aprovar una modificació del pressupost per dotar de 10.000€ una partida per contractar una empresa perquè s'encarregui dels plecs pel concurs per contractar un radar. És a dir, que malgrat tot el temps que ha passat des de la rectificació del govern local, el més calent està a l'aigüera i el carrer ha retornat al sentit original amb un panell lluminós de caràcter informatiu.
El portaveu d'ERC-JpT, Jordi Casals, va anunciar que el seu grup no donaria suport a aquesta modificació de pressupost per no ser "còmplices del despropòsit constant de l'equip de govern respecte el C/ Sant Bartomeu".
A més, per finançar aquesta empresa, es buida la partida de prop de 8.000€ del programa social de Pla de Barris "Carrer som Tots" i el programa social d'esport, per poder arribar als 10.000€ necessaris per contractar a l'empresa per fer els plecs de condicions.

14-10-2016 Santi Vivet: "Posarem un radar per fer reduir la velocitat dels cotxes al carrer Sant Bartomeu de Torelló"
26-11-2017 Canvien per sorpresa el sentit del trànsit del carrer Sant Bartomeu de Torelló
28-11-2017 Canvi de sentit del C/Sant Bartomeu, improvisació o fets consumats?
20-2-2018 Els comerciants de Torelló recullen 1827 signatures en contra del canvi de circulació del carrer Sant Bartomeu
2-4-2018 ERC, a l’oposició, aposta perquè recuperi el sentit original de sortida cap a Manlleu però amb un radar sancionador perquè no s’hi corri
13-7-2018 El carrer Sant Bartomeu de Torelló recuperarà el sentit de circulació original
9-11-2018 La fi d'un despropòsit: el Carrer Sant Bartomeu retorna al seu sentit original

(Foto Albert Llimós, www.el9nou.cat)
Mots clau
: Mobilitat