Torelló

Notícia

El canvi de sentit al C/Bonsuccés, el tancament de la comissaria a la nit, trastos als carrers, forats a la calçada...

El grup municipal d'ERC-JpT va fer els següents precs i preguntes al Ple de novembre:
Xevi Lozano:
- Demana que es posi més esforç per part del govern local en solucionar l'acumulació de trastos vells a la via pública, en els darrers mesos s'han repetit episodis d'incivisme i en alguns casos els trastos acumulats s'han mantingut al carrer durant dies.
.@xevi_lozano demana que es posi més esforç per part del govern local en solucionar l'acumulació de trastos vells a la via pública (foto via @marc_casas ) #ajtorello pic.twitter.com/CXDyVQ0UaJ
— ERC-JuntsperTorelló (@ERCTorello) 26 de novembre de 2018
   - Demana que es valori el retorn del sentit inicial al C/ Bonsuccés, ja que al ser de sortida, la Ronda del Puig no té entrada al centre del poble durant més d'un quilòmetre, a més aïlla al veïnat del centre. I si l'equip de govern no vol retornar el sentit de trànsit original que com a mínim estableixi una senyalització coherent, que no prohibeixi circular en un sentitalhora que indica com circular en el sentit prohibit.
.@xevi_lozano diu que ERC-JpT no comparteix el canvi de sentit al C/Bonsuccés que provoca que la Ronda del Puig no tingui cap entrada al centre i aïlla als veïns.
"Si no, com a mínim treure senyals obsoletes i contradictòries"

Lluís Sabatés:
- Demana per l'arrenjament del Pont de la Coromina, que es va destruïr en la darrera gran riuada. Una infraestructura necessària pels veïns i per activitats lúdiques en un entorn privilegiat.
- Demana si s'actuarà, tal com ja va demanar ERC-JpT en un Ple anterior, per garantir l'accessibilitat amb cotxets i cadires e rdes en les voreres noves del costat dels contenidors al Parc de les Pollancredes, acabat de reformar. Aquestes voreres no respecten el Pla d'Accessibilitat de Torelló.
Sense ordre ni concert @AjTorello #Torello pic.twitter.com/yQpmOt3xEu
— Lluís Sabatés i Padrós
Jordi Casals:
- Demana que es garanteixi la cobertura policial de Mossos a les nits de Torelló quan la comissaria local resti tancada, fruit del conflicte laboral que tenen la Policia Local i el govern de Torelló, a qui Casals reclama que trobin una solució que acabi amb aquest conflicte.
El portaveu d'ERC-JpT també explica un cas, que en una reunió del grup a la Casa de la Vila, es va activa l'alarma durant una bona estona i cap patrulla policial es va acostar a veure què passava.
- Informa al regidor d'Hisenda que ERC-JpT reclamarà pel proper pressupost un augment substancial de la partida de millora dels ferms dels carrers, ja que aquests s'han deteriorat de forma molt important fruit de la manca d'inversió en els darrers anys, malgrat tenir els recursos necessaris per fer-ho.