Torelló

Notícia

ERC-JpT planteja als veïns la reforma de la Plaça Joanot Martorell

Marçal a la Joanot
Marçal a la Joanot

Marçal Ortuño: "crearem l'Assemblea de Barri, un espai de diàleg directa entre l'alcalde i els regidors i els veïns on debatre i prendre acords"

La candidatura d'ERC-Junts per Torelló (ERC-JpT), aquest cap de setmana, va portar la campanya al barri de la Joanot Martorell, on després de fer una paradeta informativa a la plaça i que membres de la candidatura voltessin pel barri, Marçal Ortuño, candidat dels republicans a l'alcaldia, i Xevi Lozano, regidor i número tres per ERC-JpT, van poder fer una tertúlia amb els veïns que van participar en un vermut popular.
Lozano va posar en valor la feina feta amb els barris quan va ser a govern del 2012-2105 i va posar damunt de la taula el menysteniment al barri de la Joanot i la Cabanya durant aquest mandat, posant com a paradigma el fet de destinar els diners de la Festa Major del barri l'any que no es va fer per fer uns lavabos públics i que per treure el trànsit del centre el van desviar pel C/ Collsacabra i els carrers adjacents de la Plaça Joanot Martorell, que "no estan preparats per assumir tant trànsit i ni tant sols n'han millorat l'asfalt".
Ortuño va plantejar als veïns una reforma de la Plaça Joanot Martorell, que "ha quedat obsoleta" per tal que permeti ser un punt neuràlgic de convivència i activitat al barri.
L'alcaldable republicà també va presentar la proposta de recuperar les assemblees de barri impulsades per ERC-JpT quan van estar a govern i crear-ne a tots els barris. "Serà un espai de diàleg directa entre l'alcalde i els regidors i els veïns on debatre i prendre acords", va afirmar Marçal Ortuño.
Finalment,  Marçal Ortuño es va comprometre en la millora del manteniment dels carrers del barri.
Per la seva banda, els veïns van reclamar que el barri deixi d'estar ignorat per l'ajuntament i que es posi èmfasi en la circulació als carrers, l'ordenació dels aparcaments i la neteja al barri.
Mots clau
: Joanot