Torelló

Notícia

ERC-JPT presenta les seves propostes a la gent gran de Torelló

Marçal i la gent gran
Marçal i la gent gran


Marçal Ortuño, candidat per ERC-JpT, acompanyat de Lídia Truñó, membre de la candidatura i responsable del programa per la gent gran dels republicans, van presentar al Centre Cívic el programa per la gent gran pels propers quatre anys.
Truñó va explicar la necessitat de més places de residència per la gent gran de Torelló, per això la proposta d'una nova residència municipal. Però "les propostes d'atenció per la gent gran d'ERC-Jpt van més enllà, ja que s'ha de repensar totes les polítiques per un envelliment digne i facilitant el màxim l'autonomia de la nostra gent gran", va afirmar Truñó.
A més, va afegir Ortuño, que cal treballar per unes condicions econòmiques dels serveis justes tant per la gent gran com per les famílies.
Després es va obrir un torn d'intervencions dels assistents, on es van reclamar més sensibilitat amb la gent gran en la gestió de l'espai públic, en àmbits com l'accessibilitat o el moniliari urbà, amb els bancs per exemple o els entorns dels parcs infantils, on van acompanyar els néts.
Per concloure, l'animat acte, Marçal Ortuño va dir que "avui he vist clar que és totalment necessari la creació del Consell de la Gent Gran que proposem".
Mots clau
: Gent Gran