Torelló

Notícia

Seguretat ciutadana: davant els piròmans de PxC, dades

Jordi Casals i Prat
Jordi Casals, Torelló

La seguretat és un d'aquells pilars del benestar de la gent que és més antipàtic de parlar-ne que la sanitat, l'educació, la cultura, el treball. Però quan es troba a faltar és dels que afecta profundament a les persones.
Què dir de la sensació que hom li queda quan és robat, i ja no diguem si és a casa seva, al seu cotxe o al seu negoci...
I la seguretat és una arma política que fan servir els regidors de PxC en cada Ple municipal per atacar a ERC i Junts per Torelló.
A nivell de carrer, tals piròmans de la convivència, escampen rumors i mentides que no sols no ajuden en res, sinó que intenten crear una alarma social que costa molt d'aturar.
Perquè us en feu creus de fins on poden arribar, van ser capaços d'iniciar una recollida de signatures a la zona de la Cabanya contra la inseguretat ciutadana al barri, el que comptava amb menys incidents de tot Torelló. Així ho vaig explicar als veïns que van signar aquest document. Encara estan perplexos...
És per això que com a regidor de Seguretat Ciutadana he apostat sempre per la transperència, per aclarir qualsevol ombra de dubte que hi pugui haver. Com podeu veure en una de les noticies superiors, els fets delictius han baixat al 2012 s'una forma molt significativa, situant-se Torelló, segons els mateixos Mossos d'Esquadra en nivells del Pirineu, la zona de Catalunya amb menys activitat delictiva.
Malgrat tot, el rumor, la insídia i la mentida encara correrà per racons de Torelló, espantant al ciutadà. Entre tots els que tenim conciència del bé públic i comú ho hem d'evitar, per responsabilitat ciutadana.

Mots clau
: P S