Ulldecona

Notícia

Ulldecona sense aigua de boca

🗣COMUNICAT SOBRE EL PROBLEMA D'AIGUA A ULLDECONA
A Ulldecona portem més de 2️⃣setmanes sense poder fer ús de l’aigua de boca. Som conscients que la situació és difícil i és per això que des de tots els grups a l’oposició vam demanar una reunió amb l’empresa AGBAR, que és qui gestiona l’aigua de boca a Ulldecona per tal de poder conèixer de primera mà la realitat en la que ens trobem.
 
A banda, des d'ERC a Ulldecona hem estat fent gestions per tal de conèixer quina és la relació actual entre l’ajuntament i l’empresa AGBAR i quines les conseqüències que pot portar aquest fet en el contracte que hi ha entre ambdues parts.
Alfred Paredes Poy, portaveu d’Esquerra a Ulldecona ha explicat aquest dimecres a RTV Ulldecona que, amb tot, ‼️denunciem:
 
❌Falta de previsió de l’equip de govern socialista. L’augment de nitrats a l’aigua no es produeix d’un dia per l’altre i per tant les dades feia temps que es començaven a veure alterades i ningú va posar-hi solució.
 
❌Falta de transparència. No sabem quin és l’estat actual perquè no hi ha dades actualitzades al web. A més, sabem que el contracte de l’Ajuntament d’Uldlecona amb AGBAR finalitza el proper març del 2023 i encara no sabem si l’equip de govern té intenció de prorrogar-ho o no.
 
❌Falta d’informació. Que en el moment de comunicar la incidència no es va donar la informació de forma que arribés a tothom. No tothom té facebook o ebando i la situació requeria fer-ho a més a més per megafonia.
 
I 🔈exigim:
 
✅La convocatòria d’una assemblea informativa on hi sigui present l’equip de govern i l’empresa AGBAR i es puguin explicar les causes i les possibles solucions, on tothom pugui exposar els dubtes, preocupacions i dificultats en què es troba, i on es donin totes les dades i tota la cobertura que sigui necessària a tothom que ho necessiti.
 
✅La retirada dels bidons i la seva substitució per remolcs cisterna, com el que hi ha situat a la plaça Diputació, ja que és prou clar que és antihigiènic i al nostre parer no reuneix les suficients garanties sanitàries.
 
✅A l’equip de govern socialista que deixi de fer política en aquest tema tant cabdal i comenci a comptar amb la resta de representants polítics que també formen part del consistori per buscar possibles vies de solució.
 
⭕️I sobretot, conèixer qui pagarà aquesta despesa extra que suposarà un increment de la despesa per a les economies familiars de la gent d’Ulldecona.
Reiterem que som conscients que el moment és difícil i per això no volem caure en acusacions creuades en un moment tant complicat, però necessitem tenir tota la informació per deixar de fer especulacions i retornar l’aigua de boca a Ulldecona, única prioritat en aquesta moments.
 
Des d’ Esquerra a Ulldecona ens posem a disposició de l’equip de govern socialista per tal de formar part de les possibles solucions al problema, però només podrem fer-ho si s'informa correctament de la situació.
#Ulldecona #aigua #informació #transparència