Urgell

Notícia

Oberta la convocatòria de 300.000 euros en ajudes directes per a comerços i negocis afectats per la crisi de la Covid a Tàrrega

La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tàrrega ha obert la convocatòria d’una línia d’ajudes directes de 300.000 euros per als negocis locals que s’hagin vist afectats per la crisi provocada per la pandèmia de la Covid-19. 

Els ajuts directes es divideixen en dos grups. El primer va destinat als negocis més afectats que van registrar pèrdues en la facturació d’entre el 50% i el 100% entre el 2019 i el 2020. En aquests casos, les ajudes poden arribar als 1.300 euros per sol·licitant. L’altra línia és per als negocis que van patir pèrdues en la facturació d’entre el 25% i el 49% i les ajudes són d’uns 1.000 euros per beneficiari. La quantitat de l’ajut dependrà de la disponibilitat pressupostària.

Empreses i autònoms amb la seu d'activitat a Tàrrega poden demanar-la fins al proper 30 de setembre. Les bases de la convocatòria es poden consultar a l’apartat de seu electrònica del web de l’Ajuntament de Tàrrega.