Urgell

Qui som


Hereus d'una tradició amb 90 anys d'història, d'un moviment compromès amb la lluita activa per la igualtat republicana, la llibertat nacional i individual, i la fraternitat entre els pobles i les classes treballadores, et donem la benvinguda a la web d'Esquerra republicana de la comarca de l'Urgell.

Hi som per moltes raons, per totes les raons dels gegants que ens han precedit, per les seves lluites i els seus anhels, la lluita per la República i per la igualtat, la lluita contra el feixisme, la lluita per l'alliberament nacional i social de Catalunya i dels Països Catalans, la lluita per defensar un territori molts cops atacat per interessos externs i que no responen a les seves necessitats, la lluita per l'emancipació i la llibertat de la dona, la lluita per unes institucions al servei de la gent, la lluita per una democràcia que escolti al poble i que s'hi degui, la lluita per la memòria, i la defensa de la terra i la cultura que ens fa ser. 

En una terra massa cops governada per l'aparença social i política, massa cops menystinguda, i massa cops oblidada, t'animem a ser part d'un projecte polític compromès i actiu. 

La nostra tasca és donar veu, coordinar i potenciar els equips locals d'electes i militants a l'Urgell, de ser l'estructura del partit més propera a tota la ciutadania, d'escoltar les seves idees i necessitats i de fer-les arribar als nostres representants a les diverses institucions polítiques, i també de fer arribar el que es fa en institucions superiors al territori, a partir de la xarxa d'electes i militants dels pobles de l'Urgell. 

El projecte republicà a l'Urgell és un projecte obert i inclusiu, el nostre equip esta format per persones d'arreu de la comarca, i t'animem a posar-te en contacte amb nosaltres i que ens ajudis a ser més i a ser millors.

T'esperem amb la convicció de la necessitat de seguir impulsant un canvi polític a la nostra comarca i al conjunt dels Països Catalans, un canvi al servei de la gent i al servei del país.

Xavier Freixes i Imma Oliva

President i Secretària General de la Federació Comarcal d'ERC a l'Urgell
Imatge