Vallès Occidental

Notícia

Trobada d’electes del Vallès Occidental, per iniciar el curs polític, amb l’HC Gonzàlez-Cambray

Coincidint amb l’inici de curs polític, i també escolar, avui ha tingut lloc una trobada, a Ullastrell, d’electes del Vallès Occidental amb l’HC Gonzàlez-Cambray.


La Permanent del Vallès Occidental, ha iniciat el curs polític d’enguany organitzant una trobada d’electes de la comarca, a Ullastrell, amb el propòsit de compartir amb els diferents representants del departament d’educació, els reptes i les necessitats educatives de la comarca.
 
A la trobada acompanyant a l’HC Cambray, també s’ha comptat amb la presència de la Sra. Núria Mora, secretària de transformació educativa, el Sr. Joan Cuevas, director general d’innovació educativa, recerca i cultura digital, i la Sra. Maite Fons, directora dels Serveis Territorials d'Educació al Vallès Occidental.
 
En Juli Fernàndez, diputat vallesà al Parlament de Catalunya, ha donat la benvinguda als assistents, tot explicant: “l'objectiu d'aquestes trobades, serà crear un espai comú on generar vincles i desenvolupar estratègies organitzatives i polítiques comunes, de cara a potenciar, encara més, la feina en equip de la comarca”.
 
L’HC Gonzàlez-Cambray, tot adreçant-se als electes convocats, ha afirmat: “ens trobem en un moment històric pel país amb aquesta Presidència” afegint tot seguit: “el nostre principal objectiu, com a departament d’educació, és transformar el sistema educatiu per donar a l’alumnat, les millors eines per prendre les millors decisions”.
 
Durant el dinar, els electes vallesans han pogut traslladar inquietuds i propostes a l’HC Gonzàlez-Cambray, i als membres del departament, destacant la gestió de les matrícules en cicles formatius, la gratuïtat de l’etapa 0-3, la concertació de centres educatius, i la formació continuada dels equips docents.
 
Per finalitzar l’HC Gonzàlez-Cambray, ha recordat als presents: “estem aquí per ser útils i ajudar-vos. El món local, i els ajuntaments especialment, sou imprescindibles per arribar plegats a l’objectiu de millorar el sistema educatiu, i per extensió la societat”.
 
Prèviament a la trobada, aquest matí, l’HC Gonzàlez-Cambray acompanyat de l’alcalde del municipi, Jaume Puig, ha visitat l'Escola Serralavella d'Ullastrell i han mantingut una reunió amb l’equip directiu, on ha remarcat: “la importància de visitar els centres d’arreu del territori per conèixer els diferents projectes i copsar com viuen els centres i quines són les necessitats que tenen”.