Vallès Occidental

Notícia

Trobada d’electes del Vallès Occidental i secretàries de feminismes, amb la MHP Carme Forcadell.

Trobada d’electes del Vallès Occidental i secretàries de feminismes, amb la MHP Carme Forcadell.
 
 
Les secretàries de feminismes i les dones electes del Vallès Occidental es troben amb la presidenta Carme Forcadell a Vacarisses.


La secretaria de feminismes, ha organitzat avui una trobada de les dones electes del Vallès Occidental i les secretàries de feminismes de la comarca, amb la presidenta Carme Forcadell, l’objectiu principal de la trobada ha estat poder generar un espai de coneixença, vincles i treball en equip, després del llarg temps de la presidenta reclosa a la presó.
 
Na Marisa Vera, secretària comarcal de feminismes, ha donat la benvinguda a les  assistents, tot explicant: “tenim a la comarca una molt bona representació d’electes femenines amb 45 regidores, dues alcaldesses, una diputada provincial i cinc conselleres comarcals, però a les properes municipals encara volem obtenir més representació femenina.” tot afegint “des de la secretaria de feminismes nacional i comarcal, es farà un treball específic i acompanyament per la preparació de les properes eleccions municipals.
 
La presidenta Carme Forcadell, tot adreçant-se a les dones convocades, ha afirmat: “És important que les dones hi siguem (a la política). Nosaltres, com a dones, volem tenir poder, però volem tenir aquest poder no per fer el mateix de sempre, volem fer la transformació feminista” afegint tot seguit: “la revolució més important del segle XXI serà la revolució feminista, i transformarà realment el món i la societat.”.
 
Durant la trobada, les electes i les secretàries de feminismes vallesanes han pogut intercanviar entre elles, i amb la presidenta Carme Forcadell, impressions i experiències del seu dia a dia, i de la seva dedicació a la política. Destacant per exemple, les dificultats encara existents en el moment de poder compaginar les tasques de la vida política activa amb les personals, i necessitat de teixir, encara més, una xarxa de contacte i suport entre les dones que fan el pas a la política.
 
Per finalitzar la MHP Carme Forcadell, ha remarcat a les presents: “és primordial aconseguir la compaginació de la vida real amb la vida política, les dones que accedeixen al poder poden fer el canvis necessaris per aconseguir canviar les coses”.