Vallès Occidental

Notícia

Trobada d'electes d’Esquerra Republicana amb Oriol Junqueras a Lleida.

Trobada d'electes d’Esquerra Republicana amb Oriol Junqueras a Lleida.
 
Gairebé una vintena d'electes d'Esquerra Republicana de Catalunya al Vallès Occidental s'han trobat aquest matí, a Lleida, amb el president del partit republicà.
 
Miquel Pueyo, paer en cap de Lleida, ha començat la trobada donat la benvinguda als assistents, tot remarcant: "La República comença a cada carrer, a cada paisatge, a cada barri. Des de la ciutat més gran al poble més petit. La República comença des de l'àmbit municipal".
 
Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'Esquerra, ha afirmat: "Els fonaments per poder construir la  República Catalana són els ajuntaments, uns bons fonaments que ens permeten servir millor la gent. Construint un projecte sòlid de país, amb una base en els ajuntaments amb valors republicans" reblant: "Volem liderar les institucions per posar els recursos públics al servei de la gent".
 
Per cloure la trobada el president del partit, Oriol Junqueras afirmava: "Aspirem a representar el conjunt de totes les classes i grups socials que estan disposats a treballar cada dia per un projecte comú, per una societat millor. Tenim el deure de ser un reflex el més fidel possible d'aquesta societat" recordant als electes que omplien l’auditori: "Les eleccions més importants són les municipals perquè són les que ens permetran ser més a prop de la gent. Els millors preceptors del nostre projecte de llibertat i justícia són els alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores."
 
A la trobada d'electes ha assistit en Toni Masana, president comarcal i alcalde de Vacarisses, l'Oriol Lozano, alcalde de Palau-solità, i els diputats provincials Olga Serra i Gabriel Fernàndez, entre altres.
 
El president de la federació vallesana valorava molt positivament la trobada d’aquest matí, tot recalcant: “Al Vallès Occidental, els resultats a les municipals del 2019 van ser bons, amb l’obtenció de més de 90 electes representant a Esquerra, i amb 6 alcaldies.” i afirmat: “treballem dia a  dia, i a primera línia des dels ajuntaments per millorar la vida en els nostres municipis, i també millorar els resultats electorals del maig del 2023.”