Vallès Occidental

Notícia

El Vallès Occidental dobla la representació en consellers i conselleres nacionals durant jornada electoral d’ahir diumenge del 29è Congrés Nacional d’ERC.

Diumenge 6 de novembre se celebrava la jornada electoral del 29è Congrés Nacional d’Esquerra Republicana, 30 persones que formen part del Consell Nacional d’ERC i on s’escollien l’Executiva Nacional i l’Executiva Nacional.

El Consell Nacional d’Esquerra Republicana s’ha renovat amb l’elecció de 15 conselleres i 15 consellers. Les quatre persones candidates del Vallès Occidental van ser escollides per la militància per formar part del Consell Nacional.
 
Jaume Puig i Puig d’Ullastrell, Helena Solà i Tàrraga de Cerdanyola del Vallès, Eva Soler i Guallar de Palau-solità i Plegamans, i Santi Valls i Molina de Sabadell formaran part del Consell nacional després de resultar escollits en la jornada electoral d’ahir diumenge.

 
Els resultats al Consell Nacional i un breu currículum de les persones escollides es pot consultar aquí
 
D’altra banda, la candidatura a l’Executiva Nacional d’Oriol Junqueras i Marta Rovira, “Més republicanisme, més llibertat”, va rebre el suport del 86,96% dels vots emesos. Enric Marín Otto, veí de Cerdanyola del Vallès, forma part de la candidatura escollida encapçalant la secretaria d’educació i cultura.