Vallès Oriental

Notícia

Comunicat en motiu de l'explosió d'un artefacte a Caldes de Montbui

Aquest 30 d’abril ha esclatat un artefacte explosiu casolà a la porta del domicili del Jaume Mauri, president de la secció local d’ERC de Caldes de Montbui, segon tinent d’alcalde i regidor de l’ajuntament pel grup republicà. Per sort, l’explosió no ha causat danys personals ni materials, tret de lleus efectes a la via pública i l’exterior de l’habitatge.
 
La federació Esquerra Republicana de Catalunya del Vallès Oriental condemna l’ús de la violència contra les persones, i en aquest cas l’assenyalament a les que serveixen el poble per mandat democràtic des del compromís ideològic. La intromissió en la vida privada dels càrrecs públics i a les seves famílies no té cap justificació en una societat dialogant i madura, i encara menys en l’àmbit de la política local, on hi ha els espais comuns previstos de participació, en el marc del respecte entre les persones.
 
Per aquestes raons donem tot el suport al nostre company Jaume, l’empenyem a seguir treballant pel poble, i encoratgem a tot el grup municipal d’ERC de Caldes de Montbui, l’equip de Govern i a la resta del consistori a mantenir la tasca per la millora de la vida de tota la ciutadania i l’entorn del municipi. Ara més que mai, el progrés i la cura de les persones ha de ser la màxima preocupació del debat i l’exercici de la política, especialment la local. Caldes de Montbui és un exemple a la comarca en la gestió dels recursos públics i en la construcció d’un model de poble. I així ha de continuar, amb pau i llibertat.