Valls

Notícia

ERC Valls escull Teresa Rull Ferré com a cap de llista per a les eleccions municipals del 2023

Teresa Rull Ferré, al capdavant de l'equip republicà de Valls.
Teresa Rull Ferré, al capdavant de l'equip republicà de Valls.
L’actual regidora a l’Ajuntament de Valls esdevé la primera dona que encapçala la candidatura d’Esquerra Republicana en uns comicis locals.
 
Assegura que vol fer de la política local «un espai permanent de referència dels valors de progrés, feminisme, civilitat, compromís social i mediambiental». 
 
Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a Valls ha escollit la militant i actual regidora de l’Ajuntament de Valls Teresa Rull Ferré per encapçalar la llista a les eleccions municipals del 2023 a la capital de l’Alt Camp. Aquest vespre s’ha celebrat l’assemblea de militants, que ha donat llum verda a la seva candidatura per unanimitat. El vicesecretari general de Coordinació Interna d’ERC, Lluís Salvadó Tenesa, i la presidenta d’ERC al Camp de Tarragona, Irene Aragonès Gràcia, han assistit a la presentació i votació de Teresa Rull, que agafarà el relleu de Jordi Cartanyà Benet com a cap de llista de la formació republicana a Valls de cara a les eleccions del maig de l’any vinent.


 
L’actual regidora d’Educació i Política Lingüística i d’Afers Socials de l’Ajuntament de Valls, Teresa Rull Ferré, ha agraït a la militància la confiança que li ha fet per portar endavant el projecte republicà i s’ha mostrat «orgullosa i satisfeta» de ser «la primera dona que encapçala una llista municipal d’Esquerra a Valls». Rull ha manifestat que «vull fer de la política local un espai permanent de referència dels valors de progrés, feminisme, civilitat, compromís social i mediambiental, però no ho puc fer sola, ho vull fer amb el suport de tots i totes les persones que m’acompanyin en aquesta travessia, que cal que tinguin la ferma voluntat de treballar per la ciutat».
 
Així doncs, «més que mai -ha dit Teresa Rull- l’ajuntament ha d’estar al servei de les persones». Ha destacat que els actuals cinc regidors i regidores d’ERC-Compromís per Valls «treballem i ho continuarem fent fins al final del mandat sense perdre mai de vista aquesta primera premissa: treballar amb voluntat de servei i fer que la vida dels vallencs i les vallenques sigui una mica més fàcil i agradable». Segons la candidata, «hem de fer una ciutat més moderna, però prioritzant les persones grans. Cal el contacte directe amb la ciutadania, els barris i les associacions veïnals per recollir les seves inquietuds».
 
La candidata republicana a l’alcaldia de Valls ha expressat la seva voluntat de millorar els resultats en les municipals del 2023 per incrementar la representació: «Hem de ser els primers a arribar-hi per construir un veritable govern d’esquerres que administri un ajuntament àgil, diligent i amable, com la ciutat que volem contribuir a construir». Teresa Rull ha destacat, en aquest sentit, que des de l’Ajuntament de Valls, l’administració més propera a la ciutadania, Esquerra Republicana «hem de liderar i visibilitzar els valors republicans que ens enorgulleixen: feminisme, democràcia, compromís social i transformació energètica».