Valls

Notícia

Comunicat del grup municipal a l'Ajuntament de Valls

El grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya-Compromís per Valls a l’Ajuntament de Valls vol expressar públicament la seva consternació davant dels fets coneguts aquest dimecres 4 de maig referents a la denúncia presentada contra el regidor de Cultura del consistori i portaveu del grup municipal de Junts per Valls, el senyor Marc Ayala Vallvey, per un presumpte cas d’abús de menors, i que ha implicat el seu processament judicial i la seva necessària renúncia a l’acta de regidor.
 
Expressem el nostre suport incondicional a les víctimes de qualsevol tipus d’abús i amb especial determinació i tolerància zero quan es tracta de col·lectius vulnerables com els menors d’edat.
 
Com a responsables de la regidoria d’Igualtat, posem a disposició de les presumptes víctimes els serveis municipals d’atenció psicològica i d’acompanyament que ofereixen el Servei d'Atenció Integral (SAI) i el Servei d'Informació i Atenció a la Dona (SIAD).
 
Ens hem posat a disposició del Grup de Teatre Principal per acompanyar i donar suport en aquests moments tan difícils a les persones que formen part d’una entitat de molta tradició que sempre ha treballat pel foment de l’activitat cultural a la ciutat amb una clara vocació integradora i formativa.
 
Manifestem el respecte a la presumpció d’innocència i al procés judicial obert i esperem que s’aclareixin els fets succeïts amb la màxima celeritat possible.