Valls

Notícia

La consellera de Cultura, Natàlia Garriga, i la regidora i alcaldable Teresa Rull es troben amb entitats de Valls

La consellera de Cultura, Natàlia Garriga, ahir a Valls.
La consellera de Cultura, Natàlia Garriga, ahir a Valls.
La consellera de Cultura de la Generalitat, Natàlia Garriga, va visitar ahir diumenge la ciutat de Valls amb motiu de la diada castellera de Santa Úrsula. Abans d'assistir a l'actuació des del balcó de l'Ajuntament, la consellera es va trobar amb l'alcaldable d'Esquerra, la regidora Teresa Rull, per fer una passejada per la plaça del Pati i voltants junt amb membres de l'executiva local del partit i la directora territorial de Cultura, Lurdes Malgrat. En aquest encontre, van abordar diferents qüestions de present i de futur relacionades amb el món cultural i patrimonial vallenc. 

La trobada va permetre la consellera poder saludar les persones de la Fundació Ginac que acabaven de participar en la 40 Cursa popular inclusiva de Santa Úrsula, i les integrants de la colla gegantera La Pessigolla, que feien una cercavila per presentar el nou gegantó incorporat a l'entitat. Així mateix, Natàlia Garriga i Teresa Rull van veure passar pel Pati les dues colles dels Xiquets de Valls, Joves i Vella, que anaven en direcció a la plaça del Blat, i van desitjar sort als respectius presidents i caps de colla.

Posteriorment, la consellera i l'alcaldable es van incorporar a la comitiva d'autoritats que va presidir l'actuació castellera de Santa Úrsula des del balcó de l'Ajuntament. Allí van coincidir amb la resta de representants d'Esquerra Republicana al consistori, els regidors Jordi Cartanyà i Òscar Peris i la regidora Núria Gavarró. Al balcó els va acompanyar el diputat tarragoní al Parlament de Catalunya Carles Castillo, i alhora van poder compartir una estona amb la també diputada al Parlament i castellera, la vallenca Raquel Sans.