Valls

Notícia

Esquerra Republicana Valls i Compromís per Valls celebren l’acte final de campanya amb una festa oberta a tothom  

Postal de l'acte.
Postal de l'acte.
Les dues formacions volen compartir amb la ciutadania una estona distesa per poder parlar sobre el projecte de futur de la ciutat, que es vol fer amb la participació dels veïns i de les veïnes

L’acte tindrà lloc el proper divendres, dia 24 de maig, al pati cobert del Col·legi Eugeni d'Ors, a partir de les 19.30h

 
Esquerra Republicana Valls i Compromís per Valls posen punt i final a la campanya electoral amb una festa popular oberta a tots els vallencs i les vallenques i en la qual hi assistiran els candidats i candidates. Durant l’acte s’oferirà un refrigeri a tothom, hi haurà música i els candidats faran uns breus parlaments.

L’objectiu és compartir una estona amb la ciutadania, familiars, amics, simpatitzants, militants, per poder parlar sobre el projecte del futur de la ciutat. Ambdues formacions fa temps que expliquen les seves propostes per fer de Valls una ciutat moderna, dinàmica i transformadora en tots els àmbits: des de la salut a l’educació, del medi ambient als esports, de la cultura a l’oci, de la joventut a la gent gran, de l’habitatge als equipaments, de l’ocupació i l’empresa al turisme i al comerç; de la igualtat a la participació, de la via pública a la mobilitat i a la transparència i TIC, etc.

Durant les últimes setmanes, Esquerra Republicana Valls i Compromís per Valls han presentat el seu projecte pel futur de la ciutat amb unes propostes que es volen portar a terme amb la participació des vallencs i de les vallenques. Són projectes realistes i factibles a partir dels quals es vol canviar la dinàmica de l’Ajuntament.

Des de fa 4 anys, ERC ha estat al govern i, ara, amb l’acord signat amb Compromís per Valls, es vol seguir aquesta manera de fer política partint dels valors republicans des de l’alcaldia, que és des d’on es poden fer les transformacions necessàries que necessita Valls per tornar a ser una ciutat que engresqui, que sedueixi.
 
Acte: Festa final de campanya
Dia: Divendres, 24 de maig
Hora: 19.30
Lloc: Pati del Col·legi Eugeni d'Ors